TEKİRDAĞ / MALKARA - Fevzi Çakmak İlkokulu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı okulumuzda coşkuyla kutladık.

Mrt

İLÇEMİZDE DÜZENLENEN İLKOKULLAR ARASI FİZİKSEL ETKİNLİK OYUNLARINA KATILIM SAĞLADIK.

1.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ ÇEMBERLE İŞ BİRLİĞİ ,

2.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ ÇİFT AYAK ATLAMA ,

3 VE 4.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ İSE FASULYE TORBASI OYUNUNDA TAKIM OLARAK YARIŞTILAR.

3.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ FASULYE TORBASI OYUNUNDA İLÇE ÜÇÜNCÜSÜ,

4.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ FASULYE TORBASI OYUNUNDA İLÇE BİRİNCİSİ OLDU.

ÖĞRENCİLERİMİZİ VE ÖĞRETMENLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ.

EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZ GÖZDE GİRGİN,EMİNE POSOS,YONCA DIRAMA VE NÜRSEL MERİÇ'E TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ MÜNASEBETİYLE OKULUMUZDA PROGRAM DÜZENLENDİ.BAŞTA MUSTAFA KEMAL ATATÜRK VE SİLAH ARKADAŞLARI OLMAK ÜZERE BÜTÜN ŞEHİTLERİMİZİ RAHMET,MİNNET VE ÖZLEMLE ANIYORUZ.PROGRAMIN HAZIRLANMASINDA EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZE VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

İstiklal Marşı'nın Kabulünün 103. Yıl Dönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma programımız hava muhalefeti nedeniyle okul binamızda yapılmıştır.Programda emeği geçen öğrencilerimize, sınıf öğretmenimiz Nursel Meriç'e ve Şehit Selim Vural Ortaokulu Türkçe öğremeni Esra SIKILAR'a teşekkür ederiz.

Mrt

1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan YEŞİLAY HAFTASI, "Yeşilay varsa, hayat var " sloganıyla 3/B sınıfı öğrencileri tarafından hazırlanan program ile kutlandı.Emeği geçen öğrencilerimize ve sınıf öğretmenimiz Yonya DIRAMA'ya teşekkür ederiz.

Şbt

28 ŞUBAT SİVİL SAVUNMA GÜNÜ DOLAYISIYLA OKULUMUZDA TATBİKATLARIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK.SİVİL SAVUNMA HİZMETLERİ TANITILDI,ACİL DURUMLARDA YAPILMASI GEREKENLER,ALINMASI GEREKEN TEDBİRLER HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ.

Şbt

Okulumuzda yapılan İstiklal Marşı'mızı Güzel Okuma Yarışmasında 4-B Sınıfından Seyithan SARILIR birinci olmuştur. İlçede yapılan yarışmada okulumuzu temsil eden öğrencimizi ve sınıf öğretmenimiz Nürsel MERİÇ'i  tebrik eder, emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ock

2023/2024 Eğitim Öğretim Yılının ilk dönemi biterken bilgi yarışması,kelime oyunu,yetenek paylaşım saati, sinema saati,en sevdiğini paylaş ve oyun saati gibi etkinliklerle öğrencilerimiz  keyifli ve öğretici bir hafta geçirdiler.

Ock

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA EN İYİ CÜMLE/AFİŞ YAZMA YARIŞMASINDA OKULUMUZ 2/C SINIFI ÖĞRENCİSİ BERKAY AYTAÇ GÖNAY İLÇE 3.SÜ OLMUŞTUR.KENDİSİNİ VE ÖĞRETMENİNİ TEBRİK EDİYOR,ÖĞRENCİMİZE BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUZ.

Kas

Fevzi Çakmak İlkokulu olarak 24 Kasım Öğretmenler Günü programını gerçekleştirdik. Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni ile başlayan kutlama programı, Malkara Kültür Merkezi'nde devam etti.

Ekm

CUMHURİYETİMİZİN KURULUŞUNUN 100.YILINI  COŞKUYLA KUTLADIK.

Ekm

CUMHURİYETİMİZİN 100.KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA MALKARA 14 KASIM STADYUMUNDA DÜZENLENEN CUMHURİYET KOŞUSU MİNİK KIZLARDA 4/A SINIFI ÖĞRENCİMİZ RÜMEYSA BAYSAK 2.OLDU. KOŞULARA KATILAN TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDİYOR BAŞARILARININ DEVEMINI DİLİYORUZ.

Ekm

Değerler Eğitimi Projesi Ekim Ayı Değeri olan YARDIMSEVERLİK ile ilgili okulumuzda slaytlar izletildi,pano hazırlandı,yardımseverlik temalı hikayeler okundu,sokak hayvanları için kumbaralar hazırlanarak kumbaramızda biriken paralarla mama alındı ve sokak hayvanları beslendi.Yardımseverliğin önemi vurgulandı.

Ekm

Her Kitap Bir Dünya Projesi kapsamında Doğan CÜCELOĞLU'nun İNSAN İNSANA isimli kitabını okuduk,paylaşımda bulunarak değerlendirmeler yaptık.Ayrıca okulumuzda öğrencilerimizle okuma etkinlikleri gerçekleştirdik.